Een héél speciaal weekend bij Aviodrome! Kom je ook!

Buurman & Buurman bestaan dit jaar 40 jaar! Daarom vieren zij op 19 en 20 november een feestje in Luchtvaart-Themapark Aviodrome! Het park staat dit weekend in het teken van de bij jong en oud bekende klussers. Dagelijks zijn er meerdere Meet & Greets met de buurmannen. Bezoek de Kluskeet, bekijk filmpjes en maak je eigen masker.

DeMakers van Buurman en Buurman
En natuurlijk zijn we er enorm trots op om te kunnen melden dat op zaterdag 19 november de makers van Buurman & Buurman speciaal langskomen, en met de originele poppen een demonstratie geven.

De Jubileum boekpresentatie
Op 19 september zal eveneens op ludieke wijze het eerste exemplaar van het jubileumboek A JE TO! Het verhaal van Buurman & Buurmanaangeboden worden aan Marek Beneš. Een jubileumboek geschreven door Robert Lagendijk en uitgegeven door uitgeverij Rubinstein.

Meet & Greets
Dagelijks zijn er meerdere Meet & Greets met de buurmannen. Geef je helden een dikke knuffel of ga met ze op de foto!

Buurman & Buurman Kluskeet ExperienceBuurman_kluskeet
Rondom de Kluskeet kun je lekker knutselen, kleuren en spelen. Maak je eigen masker, doe mee aan de Buurman & Buurman-Quiz en speel met de nieuwe app. Ook kun je in de kluskeet op de foto met de bekende klussers voor een ‘green screen’ foto. Na digitale bewerking van de foto lijkt het alsof je samen met de klussers in een echte Buurman & Buurman omgeving staat.

Buurman & Buurman filmpjes
De nieuwe 4D-film van Aviodrome (Skymania) wordt ter gelegenheid van het jubileumfeest afgewisseld met leuke Buurman en Buurman afleveringen. Komt dat zien op het grootste scherm van Nederland.

Demonstratie met de originele poppen
Op zaterdag 19 november komen de makers van Buurman en Buurman, Marek Beneš en Tomáš Eiselt, over vanuit Tsjechië. Zij zullen met de originele poppen demonstreren hoe een aflevering van de helden gemaakt wordt. Ook vindt op deze dag de officiële boekpresentatie plaats van het jubileumboek A JE TO! – Het verhaal van Buurman & Buurman, geschreven door Robert Lagendijk en uitgegeven door Uitgeverij Rubinstein. Het eerste boek wordt aangeboden aan Marek Beneš.

Buurman & Buurman Springkussen
Leef je uit op het enige echte Buurman & Buurman springkussen!